2018. február 19-től adhatják le jelölő aláírásaikat a magyar választópolgárok az áprilisi országgyűlési választásokon indulni szándékozó egyéni jelöltekre.

6 napjaMEGOSZTÁS

Szolidaritás a köztisztviselőkkel, és minden, ami Kecskemét közlekedését és polgárainak épségét érinti.

1 heteMEGOSZTÁS

3 heteMEGOSZTÁS

Évekkel ezelőtt már felhívták a figyelmet a kecskeméti ellenzéki politikusok, hogy alaposan meg kell vizsgálni a ledes világítási rendszer kiépítése előtt a hétköznapokra gyakorolt hatásait. A miniszterelnök családjának érdekeltségébe tartozó Elios Zrt. kivitelezésében megvalósult közbeszerzés több ponton is problémás lehet. Erről tartott sajtótájékoztatót hétfőn Falusi Norbert (LMP) és Király József (MSZP) önkormányzati képviselők.

4 heteMEGOSZTÁS

Hagyományos melegétel-osztó akciónkat 2018-ban folytatjuk. Kérjük, hogy segítsd munkánkat azzal, ha környezetedben értesíted a rászorulókat! Az első ilyen alkalmon 120 adagnyi ételt van lehetőségünk szétosztani egy nagylelkű felajánlásnak köszönhetően.

Helyszín: Kecskemét, Rávágy tér
Időpont: 2018.01.20. szombat, 12:00

1 hónapjaMEGOSZTÁS

1 hónapjaMEGOSZTÁS

Már hagyománnyá vált a kecskeméti szocialistáknál, hogy a karácsonyi időszakban széleskörű összefogással gyűjtenek a rászoruló családok számára.

Idén sem lett sajnos kevesebb a társadalmi igény, sokan keresték meg őket a nagycsaládosoktól kezdve a kis keresetű nyugdíjasokig. 

Szerda délelőttre összeálltak a tartós élelmiszereket, ruhaneműket és a gyerekek számára játékokat tartalmazó csomagok, amelyeket az aktivisták, elnökségi tagok adtak át azok számára, akik el tudtak jönni a helyi irodába. Akik pedig nem tudták ezt megoldani, számukra a nap folyamán viszik házhoz.

2 hónapjaMEGOSZTÁS

Az ünnepi készülődés közepette sem tétlenkednek az MSZP politikusai: Király József Bács megyei elnök és Gőgös Zoltán országgyűlési képviselő kedden a kecskeméti piac standjait vették szemügyre, majd a sajtó képviselőinek adtak tájékoztatás, hogyan is képzelik el a magyar vidéket.

 

2 hónapjaMEGOSZTÁS

Király József napirend előtti felszólalása Kecskemét Megyei Jogú Város Közgyűlésén (2017.12.14.)

2 hónapjaMEGOSZTÁS
MSZP | Harangozó Tamás felszólalása a legfőbb ügyész meghallgatása után

Az önkormányzati cégből 452 millió forintot emeltek ki fiktív számlákon keresztül, a beszállítók pedig további 335 milliót követelnek. De van még egy slusszpoén, egy 54 milliós tétel, amit után nem nyomoznak a feljelentés ellenére sem, pedig szintén fiktív számlákat fizettek ki belőle!

Harangozó Tamás szocialista parlamenti képviselő szegezte a kérdést oda Polt Péternek: Kit védenek?

2 hónapjaMEGOSZTÁS

Oldalak