A többségében kecskeméti önkormányzati tulajdonú Kecskeméti KSE Kft. körül kialakult botrány évek óta húzódik. Az ügyet a helyi ügyészség elfogultság miatt Szegeden tárgyalják, hamarosan várható az elsőfokú ítélet a büntetőperben.

4 heteMEGOSZTÁS

Király József nevével talán már minden közélet iránt érdeklődő találkozhatott Kecskeméten és környékén, hiszen évtizedek óta megszállottan végzi munkásságát az itt élők boldogulásának érdekében. Hitvallása szerint először békét kell kötnünk egymással a nemzeten belül, hogy aztán közösen építsük a jövőt gyermekeink és unokáink számára.

1 hónapjaMEGOSZTÁS

Tisztelt Ünneplő Közösség!

 

Nemzeti ünnepünk napján emlékezzünk azokra a nagyszerű emberekre és történetükre, akik alapjaiban változtatták meg a magyarság helyzetét és viszonyait Európában és új kor kapuit nyitották meg országon belül is.

1 hónapjaMEGOSZTÁS

Orbán Viktor újra megfutamodott a válaszadás elől – így értékelték az ellenzéki pártok azt, hogy a miniszterelnök nem jelent meg a vejéhez, Tiborcz Istvánhoz kötődő Elios-botrányt vizsgáló bizottság második ülésén. A magát „vejbizottságnak” nevező testület gyakorlatilag minden parlamenti ellenzéki pártot lefedi, tagja az LMP-s Hadházy Ákos, a szocialista Harangozó Tamás, a jobbikos Szilágyi György, illetve csatlakozott a DK-s Varju László és a liberális Fodor Gábor is.

1 hónapjaMEGOSZTÁS

1 hónapjaMEGOSZTÁS

Érthetetlen, hogy a kormánypárti városvezetés miért egy nappal korábban akar megemlékezni az 1848-as forradalomról.

1 hónapjaMEGOSZTÁS

 

1 hónapjaMEGOSZTÁS

Egy nappal megalakulása után máris akcióba lendült az Elios-botrányt vizsgáló ellenzéki árnyékbizottság: Harangozó Tamás (MSZP), Hadházy Ákos (LMP), Szilágyi György (Jobbik) és Varju László (DK) a kecskeméti városházán próbálta megtekinteni a kormányfő vejéhez, Tiborcz Istvánhoz kötődő helyi lámpakorszerűsítési projekt iratait. Hamar kiderült azonban, hogy a helyi apparátus minden eszközt bevet a dokumentumok eltitkolásáért.

 

 

1 hónapjaMEGOSZTÁS

2018. február 19-től adhatják le jelölő aláírásaikat a magyar választópolgárok az áprilisi országgyűlési választásokon indulni szándékozó egyéni jelöltekre.

2 hónapjaMEGOSZTÁS

Oldalak