Tisztelt Polgármester Asszony!

Tisztelt Jegyző Asszony, Tisztelt Közgyűlés!

Körülbelül két hete ünnepélyes keretek között került sor a Mercedes második gyárának alapkő letételére. Az országos beszámolók szerint az ország gazdasági növekedése szempontjából is fontos esemény volt ez. A hírekből azt is megtudhattuk, hogy az új gyár világviszonylatban is a legmodernebb technológiával felszerelt lesz. Nagy öröm ez számunkra kecskemétieknek is, de egyben nagy felelősség is a városnak.

3 hónapjaMEGOSZTÁS

Tisztelt Polgármester Asszony! 
Tisztelt Jegyző Asszony, Tisztelt Közgyűlés!

Szeretnék gratulálni a nap kitüntetettjeinek, ugyanígy a közelgő pedagógus nap alkalmából kívánok sok sikert és kitartást az oktatásban-, nevelésben résztvevőknek!

Kecskemét városa idén ünnepli várossá nyilvánításának 650. évfordulóját. A jeles évforduló kapcsán számos rendezvény kerül megrendezésre és várhatóan lesznek majd a város múltjával kapcsolatos előadások és kiadványok is. Az Önkormányzat mellett több civil szervezet, közösség is jelezte együttműködő szándékát. 

3 hónapjaMEGOSZTÁS

Tisztelt Polgármester Asszony!

Tisztelt Jegyző Asszony, Tisztelt Közgyűlés!

Az április 8-i országgyűlési választásokon a két kecskeméti körzetben is rég nem látott részvétel volt. Köszönet mindenkinek, aki élt állampolgári jogával és elment szavazni.

5 hónapjaMEGOSZTÁS

A többségében kecskeméti önkormányzati tulajdonú Kecskeméti KSE Kft. körül kialakult botrány évek óta húzódik. Az ügyet a helyi ügyészség elfogultság miatt Szegeden tárgyalják, hamarosan várható az elsőfokú ítélet a büntetőperben.

6 hónapjaMEGOSZTÁS

Király József nevével talán már minden közélet iránt érdeklődő találkozhatott Kecskeméten és környékén, hiszen évtizedek óta megszállottan végzi munkásságát az itt élők boldogulásának érdekében. Hitvallása szerint először békét kell kötnünk egymással a nemzeten belül, hogy aztán közösen építsük a jövőt gyermekeink és unokáink számára.

6 hónapjaMEGOSZTÁS

Tisztelt Ünneplő Közösség!

 

Nemzeti ünnepünk napján emlékezzünk azokra a nagyszerű emberekre és történetükre, akik alapjaiban változtatták meg a magyarság helyzetét és viszonyait Európában és új kor kapuit nyitották meg országon belül is.

6 hónapjaMEGOSZTÁS

Orbán Viktor újra megfutamodott a válaszadás elől – így értékelték az ellenzéki pártok azt, hogy a miniszterelnök nem jelent meg a vejéhez, Tiborcz Istvánhoz kötődő Elios-botrányt vizsgáló bizottság második ülésén. A magát „vejbizottságnak” nevező testület gyakorlatilag minden parlamenti ellenzéki pártot lefedi, tagja az LMP-s Hadházy Ákos, a szocialista Harangozó Tamás, a jobbikos Szilágyi György, illetve csatlakozott a DK-s Varju László és a liberális Fodor Gábor is.

6 hónapjaMEGOSZTÁS

6 hónapjaMEGOSZTÁS

Érthetetlen, hogy a kormánypárti városvezetés miért egy nappal korábban akar megemlékezni az 1848-as forradalomról.

6 hónapjaMEGOSZTÁS

Oldalak